Înfiinţata in anul 2000, Falcon Computers a construit si dezvoltat un sistem performant de întreţinere a reţelei si sistemelor de calcul.

FAST IT

SIGURANŢA AFACERII TALE

un produs cpanel

WEB HOSTING

Serverul ce deserveşte web hosting-ul rulează un program celebru pentru simplitatea si performantele sale - cPanel.

Ce este cPanel ? Iată întrebarea celor ce nu au avut prilejul sa îl folosească. cPanel este un panou de control simplificat ce deserveşte un utilizator care nu trebuie sa aibă cunoştinţe avansate de programare/utilizare pentru a putea crea/şterge/modifica un cont de e-mail cu toate procedurile aferente.

La fel in cazul procedurii de încărcare/modificare a unei pagini web, acest panou de control oferă facilitaţi extrem de simplu de utilizat.

Din punctul de vedere a vizibilităţii acestui server, asiguram acces metropolitan la toţi provederii datorita interconectării de care beneficiază providerul nostru. Pentru banda de internaţional asiguram 100 Mbps cu un back-up integral (100 Mbps). Resursele alocate pentru acest server sunt scalabile si pot fi modificate in cazul unor solicitări speciale.

Pachetul START - Pentru un început in mediul virtual cu un site de prezentare sau un mic magazin virtual, cu 10 conturi de e-mail personalizate si 500 MB spaţiu disponibil.

Pachetul ECONOMIC - Pentru o gama variata de site-uri, cu un spaţiu de stocare adecvat, conturi FTP si MSQL si un număr suficient de conturi de e-mail.

Pachetul CORPORATE - Toate facilităţile oferite de serverul de cPanel, un spaţiu generos de stocare, conturi FTP si MSQL, toate pentru funcţionarea corespunzătore a web site-ului.

 

a
 

Pret

Spatiu disk

(MB)

Banda (MB)

Conturi FTP

Conturi E-mail

Liste email

Baze de date

Sub domenii

Domenii parcate

START

4

500

5000

1

10

0

1

0

0

ECONOMIC

9

1500

7000

3

25

0

4

10

10

CORPORATE

29

4000

nelim

3

nelim

0

nelim

nelim

0